dimecres, 10 de juliol de 2013

Gambes amb pasta kataifi



Els sopars informals són típics de l'estiu.  Informal no vol dir que no sigui cuinat amb carinyo i amb productes de qualitat.


El menjar de tast és degustar porcions de diferents plats d'una
gran taula i abocar al nostre plat les porcions de cada cosa que 
ens ve de gust, compartint-ho tot. 
Això permet conèixer i gaudir de molts sabors diferents en un sol àpat. 

Avui vos volem presentar els següents “menjars de tast":




Ingredients
18 llagostins pelats
200 grs de pasta kataifi
1 ou sencer i un blanc
oli i sal

Elaboració
Posar sal i pebre als llagostins, pintar els llagostins amb ou,
enrodillar amb la pasta i fermar amb un fil perquè no es desfacin.
Fregir en oli calent .



Ingredients
250 gr de carn picada
1 vermell d'ou
8 mini panets d'hamburguesa
1 poma, nous, formatge gorgonzola
fulles de lletuga, tomàtigues cherry
pebre bo, oli i sal 

Elaboració
Formar les mini-hamburgueses de uns 25 o 30 grs, mesclant
la carn l'ou, sal i pebre bo. Mesclar el formatge i les nous.
fer llesquetes de poma molt fines i passar-les per la planxa a poc foc.
Coure les hamburgueses i muntar en mig del panet: carn, formatge,
lletuga, poma, tomàtiga.. i s'enganxa amb una broxeta perquè
no es desmonti.

Són dues de les moltes opcions que podeu trobar, i són originals o menys vistes que l'ensaladilla russa (boníssima) o l'ensalada de pasta, els ous farcits,...

Si volguèssiu fer un poc més de feina podrieu fer els vostres propis panetets
per les hamburgueses. Aquestes també són estupendes, en versió més senzilla, per els infants.

Esper que ho hagueu trobat interesant!!

Margalida






1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...