dimecres, 22 de maig del 2013

Magdalenes de pinya i coco

Magdalenas coco


Els dematins, a casa, la meitat de la família menja pa i als altres els hi agrada mullar dins la llet. Per això tenim costum de fer magdalenes o coques sense grans aspiracions ( sanes i de receptes senzilles però de les que no fallen), de les que coneixeu segur: la coca de iogurt, les magdalenes de nata,...




Però ahir vaig passar pel blog de n'Auro, una bloggera mallorquina que té unes receptes casolanes i molt variades. I aquestes magdalenes me varen cridar l'atenció.


Tal com ella diu, queden baixetes, però molt humides, molt meloses... Tan bones !!!!



Magdalenas coco


La recepta està modificada, no és exacta la de n'Auro , té modificacions i "tocs i tics" personals XD.



  • 100 gr. de farina de blat sarraceno
  • 100 gr. de farina de blat de rebosteria
  • 75 gr. de coco ratllat
  • 75 gr. d'ametlla picada
  • 2 cdetes d'impulsor
  • ½ de bicarbonat
  • 2 ous
  • 150 gr. de sucre eco ( no és ni blanca ni morena)
  • 80 ml. d'oli
  • 100 ml. de nata
  • 100 ml. de llet de coco, jo no en tenia i vaig fer servir el suc de la pinya.
  • 50 gr de pinya (la meva tropical de pot)
  • coco ratllat per decorar (opcional )


Magdalenas coco


Preparació 
Pre-encalentir el forn a 180º
Preparar els motlles per les magdalenes i posar un paperet dins de cada forat. 
Mesclar els ingredients secs: les farines, el coco, l'ametlla, el llevat i el bicarbonat.
Batre amb la batedora o thermomix, la resta d'ingredients: la pinya picada, el suc, els ous, la nata, l'oli,... 
Ajuntar els ingredient secs amb els humits i mesclar suaument fins que estigui ben barrejat..Omplir el motlles que tenim preparats quasi fins dalt i enfornar uns 30-35 m. Jo he posat dalt, baix i turbo. Però es possible que en 25- 28 m trobeu que estan cuites, si vos agraden més cruetes.
Magdalenas coco

Treure del forn, deixar refredar, decorar amb  coco o de sucre. Jo faig servir el motlle d'Ikea, el de 12 forat, i me varen sortir 22 magdalenes.


Magdalenas coco


                                                                             Margalida

4 comentaris:

  1. Tienen un aspecto fabuloso, qué ricas. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  2. Tienen muy buena pinta, reina mía, yo cambio el trigo sarraceno por espelta que es mi niña mimada...pero lo de piña y coco, ya sabrás que me encanta! por cierto, la próxima receta dulce de Sugg-r (algún día) será con esas dos joyitas tropicales :)
    Feliz domingo que se anuncia soleado...quieres venir conmigo a ver saltar caballitos con jefes de jinete :P?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mi niña acabo de ver el comentario ahora !!!!! Con ganas habria venido a aplaudir a los jefes XD...
      Como puedes ver ya me tiro a la piscina y cambio ingredientes y me lo monto por mi cuenta... Gracias maestra !!!! <3

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...