dijous, 4 de setembre de 2014

Rodrigo de la Calle {Gastrobotànica a Mallorca}

Fa uns dies l'Arrosseria Nimos va tenir el gust de convidar-nos, amb la col·laboració de Makro a una nova mostra de la cuina que es serveix als restaurants de per tota Espanya, en aquests moments.
La seva proposta es dur un xef perquè prepari un menú i que aquest menú es pugui degustar aquí, sense viatjar per 15 dies. No és excel·lent la idea???
20140820_140131

Aquesta és la primera jornada de presentació i ens han portat a la nostra Roqueta  Rodrigo de la Calle.es de el 21 d'agosto i fins al  6 de setembre de 2014, a  l'Arroseria Nimos podrem gaudir d'una selecció  de tapes  en un menú degustació únic de 12 tapes, cinc calentes, cinc fredes i dues postres, acompanyades de diferents vins .

Presentació del nostre xef mallorquí d'adopció, Koldo Royo, expresiu i gran comunicador !!

20140820_132828 - copia
Koldo Royo presentando al chef Rodrigo de la Calle y su cocina

En Rodrigo de la Calle Rodríguez, va estudiar hosteleria a Madrid i va passar per moltes de les més prestigioses cuines abans d'obrir l'any 2008, el seu propi restaurant, a la seva ciutat, Aranjuez. 
L'any 2009 fou elegit restaurant revelació per la premsa gastronòmica de Madrid Fusión. 
És el creador del terme "gastrobotànica" com nom per un del seus tres menús verds:  “Vegetariano”, “Revolución verde” i “Gastrobotánica”

Què és la Revolució verda?

És una  corrent cuinaria que reivindica les verdures, llegums, elements vegetals en el paper de protagonistes dels plats i la incorporació de fruits secs, dàtils, cítrics, herbes aromàtiques, un món d'aromes... 

Amb ella, De la Calle obri nous camins a una cuina vegetal en la que les proteïnes animals, si n'hi ha, són  acompanyants.



tapas
Diversos platos de degustación de los que nos presentó. Todos deliciosos.

 

El Menú degustació gastrobotànic

Aquí teniu la carta:
Cocktail de hinojo, naranja y aceitunas aliñadas – Jerez Fino la Ina
Salmorejo de remolacha con mozzarela fresca y albahaca 
Espuma de lentejas con caviar de trucha – Albariño de Pazo Villarreal
Gambas rojas crujientes con teriyaki 
Papas Arrugás con chile chipotle 
Calamares de mar y montaña con all-i-oli de azafrán – Chardonay blanco de Enate
Pulpo, boniato y mojo verde 
Estofado tradicional de Bacalao y Mongetes 
Hamburguesa steak tartar con myonesa de mostaza – Chardonnay tinto de Valtravieso
Croquetas de verduras con queso de Mahón 
Tarta de queso con frutos rojos – Moscatel de Montecristo
Y una delicia de chocolate y melocotón 

a8
Tarta de queso, un de les seves postres més sol·licitades



Nimo's Arrosseria
                                      Moltes gràcies a l'Arrosseria Nimos i a Makro                                        per aquesta oportunitat de gaudir d'aquests plaers.


    Fins aviat !!!

Margalida


Altres posts relacionats:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...