Fa uns dies l'Arrosseria Nimos va tenir el gust de convidar-nos, amb la col·laboració de Makro a una nova mostra de la cuina que es serveix als restaurants de per tota Espanya, en aquests moments.
La seva proposta es dur un xef perquè prepari un menú i que aquest menú es pugui degustar aquí, sense viatjar per 15 dies. No és excel·lent la idea???
Aquesta és la primera jornada de presentació i ens han portat a la nostra Roqueta Rodrigo de la Calle.es de el 21 d'agosto i fins al 6 de setembre de 2014, a l'Arroseria Nimos podrem gaudir d'una selecció de tapes en un menú degustació únic de 12 tapes, cinc calentes, cinc fredes i dues postres, acompanyades de diferents vins .
Presentació del nostre xef mallorquí d'adopció, Koldo Royo, expresiu i gran comunicador !!
Koldo Royo presentando al chef Rodrigo de la Calle y su cocina |
L'any 2009 fou elegit restaurant revelació per la premsa gastronòmica de Madrid Fusión.
És el creador del terme "gastrobotànica" com nom per un del seus tres menús verds: “Vegetariano”, “Revolución verde” i “Gastrobotánica”
Què és la Revolució verda?
És una corrent cuinaria que reivindica les verdures, llegums, elements vegetals en el paper de protagonistes dels plats i la incorporació de fruits secs, dàtils, cítrics, herbes aromàtiques, un món d'aromes...
Amb ella, De la Calle obri nous camins a una cuina vegetal en la que les proteïnes animals, si n'hi ha, són acompanyants.
Diversos platos de degustación de los que nos presentó. Todos deliciosos. |
El Menú degustació gastrobotànic
Aquí teniu la carta:
Cocktail de hinojo, naranja y aceitunas aliñadas – Jerez Fino la Ina
Salmorejo de remolacha con mozzarela fresca y albahaca
Espuma de lentejas con caviar de trucha – Albariño de Pazo Villarreal
Gambas rojas crujientes con teriyaki
Papas Arrugás con chile chipotle
Calamares de mar y montaña con all-i-oli de azafrán – Chardonay blanco de Enate
Pulpo, boniato y mojo verde
Estofado tradicional de Bacalao y Mongetes
Hamburguesa steak tartar con myonesa de mostaza – Chardonnay tinto de Valtravieso
Croquetas de verduras con queso de Mahón
Tarta de queso con frutos rojos – Moscatel de Montecristo
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada