Format a l'Escola Superior d'Hostelería i Turisme de Madrid, aquest cuiner madrileny té una llarga i extensa trajectòria.
Va començar fent feina al prestigiós Zalacaín, referent de la cuina basca a Madrid, com a cuiner adjunt. I després a altres cuines tan importants com les de: Lúculo, Conde de Viana i el Casino de Madrid
Ha participat en nombroses demostracions, fires i jornades gastronòmiques en ciutats de tot el món com Praga, Varsòvia, Zurich o Tokio. També ha impartit conferències sobre cuina molecular a la Universitat de Johannesburg i Pretòria amb motiu del congrés gastronòmic Infochef 2008. Ha format part de numbrosos jurats en importants concursos gastronòmics.
Magnífico cocinero, muy ameno |
Actualment és professor de cuina i Director de l'Aula de Cuina Espanyola, Assessor d'Aliments d'Espanya a l'Escola de Gastronomia de Moscú i Cap de cuina i de I+D en una empresa dedicada a crear una línea de plats preparats de qualitat.
Home que és divideix i es multiplica també és formador de la cadena de restaurants del Corte Inglés i és vicepresident de "Grupo Gastronautas" organització sense ànim de lucre que ofereix recolzament a estudiants de cuina sense recursos.
Imagen de su perfil de Facebook |
I per suposat participa en jornades de promoció, demostració i cites gastronòmiques com la vos informaré en uns dies, ja que Sergio Fernández ve a Mallorca pel II Showcooking de l'Arrosseria Nimo's, aquest dimecres dia 10 de setembre!!
Gràcies a Nimo's i a Makro per aquest nou esdeviment !!
Margalida
Voleu saber com va anar? No vos ho podeu perdre :
Muassssss mi bella..eres un sol grande y dulce!!!!
ResponElimina