http://blog.theysay.me/wp-content/uploads/2013/12/bego_a_rodrigo_topchef2.jpg
Pienso que tod@s conocéis a Begoña Rodrigo, la ganadora de la primera edición de TOP CHEF 2013, el programa concurso de cocineros profesionales que presenta Alberto Chicote.
Begoña con su chaquetilla del programa Top Chef |
Desde que ganó Top Chef, con casi 4 millones de espectadores, la cientela de su restaurante, que ya funcionaba bien antes, se ha multiplicado. El programa de Antena 3 ha permitido que mucha gente de fuera de Valencia vaya a comer a La Salita.
Fotografia de revista gourmet |
El dia 22 d'agost varem tenir el plaer de degustar un menú dirigit i elaborat per ella al SeaSoul Restaurant&Lounge de l'Hotel Royal Cupido d'Iberostar.
Una vetllada incomparable, una nit magnífica
El día 22 de agosto tuvimos el placer de degustar un menú dirigido y elaborado por ella en el SeaSoul Restaurant & Lounge del Hotel Royal Cupido de Iberostar. Una vetllada incomparable, una noche magnífica.
Imagen del servicio de mesa preparado para la ocasión |
El Menú de degustació que ens va preparar estava compost per quatre plats salats amb els seus respectius maridatges i unes postres, amb cava.
Voleu saber que ens va preparar?
Arroz de plactón marino y pulpo a la llama con all i oli de salsa mary
Terrina de pichón de Bresse con mahonesa de mero.
Tots mel !
Voleu saber que ens va preparar?
El Menú de degustación que nos preparó estaba compuesto por cuatro platos salados con sus respectivos maridajes y un postre con cava.
¿Queréis saber que nos preparó?
Todos los detalles,.. las flores, el plato del pan la colocación de los cubiertos,.. |
Un poc més d'intriga ;) !
Al SeaSoul ens varen tractar de meravella, tot detalls: la taula, les cartes, un gin-tònic de benvinguda, una presentació en taula espectacular, pantalles per veure tot el que feia na Begoña... Més que un 10 ! Un 20 per l'organització.
I la companyia? Sopar amb places limitades però amb nosaltres estava na Maria de @Mamaladiariodec, @moreyasesoria y @Lauramoreyr a la vora en @KoldoRoyo, en @ManuCatMan, en @franmcamacho, ...
Selfie con Manu Ruiz, Catman |
Val ! Ara crec que ja si que podem detallar el menú:
Delicioso y muy bien presentado. |
Canelón de aguacate, patata ahumada y salmón marinado con yema encurtida.
Mi primer plactón! Qué feliz |
Terrina de pichón de Bresse con mahonesa de mero.
Cervatillo de crianza con gorgonzola,
regaliz y remolacha.
Su postre estrella, y no me extreña!! |
Amanita apasionata
Tots mel !
No sabria dir-vos quin és el millor. Si m'obliguéssiu a triar és possible que em quedés amb les postres: Aquest bolet vermell tan peculiar és una mescla de sabors: dolços, àcids,... I tan sorprenent !!
En el tracte personal, na Begoña Rodrigo transmet totes les característiques de personalitat que ja es varen veure en el programa: tenacitat, fort caràcter i seguretat en si mateixa, però també humilitat i naturalitat amb el fenomen fan. L'efecte televisió es nota. Tots volem felicitar a la propietària de La Salita i fer-nos fotos amb l'estrella de la tele a la sortida. I la ‘Top Chef’ ens va atendre a tots amb molta amabilitat i fent una copa amb nosaltres.
Una bonita foto, un detalle de Begoña. |
En el trato personal, Begoña Rodrigo transmite todas las características de personalidad que ya se pudieron ver en el programa: tenacidad, un carácter fuerte y seguridad en ella misma, pero también humilidad y naturalidad con el fenómeno fan. El efecto de televisión se nota. Todos queremos felicitar a la propietaria de La Salita y hacernos fotos con la estrella de la tele a la salida. Y la ‘Top Chef’ nos atendió a todos con mucha amabilidad y incluso tomó una copa amb nosotros.
Todos tomando una copa en el SeaSoul y un selfie rarito!!! |
Margalida
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada