diumenge, 23 d’agost del 2015

Sol Wave House **** - Mallorca

Coneixeu aquest hotel, únic al món ???  No? No coneixeu el Sol Wave House ?


Disfrutar amb els amics, conèixer gent, relacionar-te, enterar-te de tot el que ocorr al teu voltant i viure l'experiència única del Sol Wave House, LA TWEET EXPERIENCE amb el hasgtag #SocialWave.



20140817_200405 - copia
El color de l'hotel! El meu preferit, ..
És un hotel de la cadena Sol i això ja és una garantia. Tot l'interior és molt juvenil totalment renovat, i ben preparat com el personal: és el lloc perfecte per anar de vacances a passar-ho bé.
Des de que arribes a l'hotel, pots gaudir de l'assistència exclusiva per a tots els clients de les #TweetPartySuite i del servei d'atención al client mitjançant el Twitter a @SOLWAVEHOUSE  amb el hasgtag #ASKME700, no em direu que no és una xulada!

La seva intenció és diferenciar-se dels hotels de la zona (es troba a Magalluf, no dins el horror de Punta Ballena) amb unes instal·lacions molt especials i diferents! Una piscina central dins les terrasses que mira a la mar, i quan et banyes no pots veure on acaba l'aigua i comença el cel; tot voltant hi ha llits coberts per prendre el sol amb la comoditat que pertoca a unes grans vacances.



20140817_202246 - copia
Hacer surf en una piscina? Incluso compiten por la ola!!
Ja podeu imaginar l'èxit que tenen els dos simuladors d'ones per practicar surf! Un és més fàcil i l'altre és de nivell expert,.. A mi em pareixen tots dos sorprenents.
Hi ha diferents tipus de habitacions, però les suites modernes presenten un decoració inspirada en aquest esport i en la mar i disposen de connexió Wi-Fi gratuita i terrasses amb vistes a la mar o a la piscina. Totes les habitacions són gran i còmodes.
No crec que sigui necessari posar-vos més fotografies ni més comentaris perquè tot el que volgueu saber ho podeu averiguar per Twitter (XD). No ho dic en pla de broma, és veritat! Jo soc seguidora i veig com van les seves converses, són molt actius a les xarxes.
Podreu trobar vídeos, opinions, comentaris, fotografies,... Jo he tingut el gust d'explicar-vos que existeix un destí de vacances així! 
Un plaer, com sempre,

                                                                       Margalida 


Parlam d'hotels també a:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...