Diu na Macarena al seu blog : "Que el comensal se relaje, se despreocupe de todo y se deje llevar por la experiencia gastronómica que le proponemos, este es el objetivo del equipo del Jardín."
Poder probar lo que elaboran los chefs en sus restaurantes es un placer. Ayer tuvimos el placer de saborear parte de lo que es serve en "El jardín" del Port d'Alcúdia.
Dice Macarena en su blog : "Que el comensal se relaje, se despreocupe de todo y se deje llevar por la experiencia gastronómica que le proponemos, este es el objetivo del equipo del Jardín."
Com ja sabeu, el Carrefour del Coll d'en Rebassa vol compartir amb els seus clients unes experiències, de caire molt variat que s'agrupen amb el nom de Aire Mediterraneo (a twiter: @AireMedit i facebook:/airemediterraneomallorca/info ) : Volen unir la gastronomia
amb les tendències de diseny i moda.
Como ya sabéis, Carrefour del Coll d'en Rebassa quiere compartir con sus clientes unas experiencias, de carácter muy variado que se agrupan bajo el nombre de Aire Mediterraneo (en twiter: @AireMedit y facebook:/airemediterraneomallorca/info ) : Quieren unir la gastronomía con les tendencias actuales de diseño y moda.
Como podéis ver es una chef joven que habla con relajadas palabras y mirada dulda. En todo momento es cercana y participa con la gente; nos trajo dos propuestas
Como podeu veure és una xef, jove de parla relaxada i mirada dolça. En tot moment propera i participativa, ens va dur dues propostes:
Un "Pa amb oli" molt original, que ha sortit d'una inspiració especial, la que sols els xefs poden tenir i la resta del humans gaudim .
Un petit bocinet de pa de forma rodona, cruixent, farcit de tomàtiga madura amb oli, all, sal,.. i amb formatge i fonoll marí !
La gràcia és poder mossegar-la tota d'un mos perquè quan es romp esclata l'interior i es mescla amb els altres productes !!
Un "Pa amb oli" muy oroginal, salido de una inspiración única de un chef: un trocito de pan redondeado y crujiente relleno de tomate maduro con aceite, ajo, sal.. ¡Con queso y hinojo en vinagre!
El segon tast no em va decebre gens: una versió de l'ensaïmada per llepar-se els dits !!Amb pasta crua d'ensaïmada ens va preparar un mil fulls amb crema, codonyat i sobrassada que era un pecat.
El segundo bocado no fué nada decepcionante: ¡una versión de la ensaimada para chuparse los dedos! Con pasta cruda de ensaimada preparó un milhojas con crema, membrillo y sobrasa, ¡Un pecado!
Aquí podeu veure com el seu ajudant, amb la màniga va fent punts entre les làmines de pasta amb la crema, intercalant amb el codonyat i deixant el centre per poder posar un boci de sobrassada.
Com diuen en mallorquí : No saps què menges !!!
@moreyasesoria @mamaladiariodec jo mateixa @sonboira @castro_maca @TeresaSamaniego |
Una tarde de sabado con un sabor a Mallorca, de artesania culinaria y amigos.
No dudéis, hay que ir a su restaurante, ¡nosotros ya hemos reservado mesa!
Margalida
Quieres Twittear? Quieres Twittear?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada