Aquesta entrada va dedicada a na Rosilet Sugg-r and some Salt !! Si heu passat pel seu blog ja sabeu que està súper contenta perquè, amb esforç i treball ha homologat la seva titulació d'arquitectura. Iupy!!!
També sabreu que va fer una festeta privada i el dia següent,... Què vos he d'explicar que no pogueu imaginar?????
No patir, per na Rosilet i per tots i totes els que tengueu un moment de necessitat; he preparat una recepta per suavitzar els efectes nocius de les begudes amb alcohol. Sols hem de rehidratar el nostre cos i ajudar al fetge a realitzar la seva funció. Per això podeu preparar un batut de fruita i verdures verdes que són les més afavoreixen. Podreu trobar gent que recomana carxofes! Jo la veritat, si no estic bé de l'estómag potser no em fan ganes.
El suc de llimona, la mel ens ajuden a recuperar minerals que hem perdut i a controlar el nivell alcalí del nostre cos. La mel també ens donarà energia ! El iogurt li anirà perfecte a la mucosa del nostre estómag, i suavitzarà el sabor de la mescla.
INGREDIENTS PER UN BATUT ANTI-RESSACA
- Un quart de pinya natural
- Unes fulles de lletuga romana
- Tres branques d'api.
- Un cogombre
- Un iogurt
- El suc d'una llimona.
- Aigua i sucre o estèvia o mel
Passau tot per una batedora de tassó o per la Thermomix. Quedarà més clar o més espès. afegiu aigua fins que tengui la textura que vos agradi.
Podeu preparau un batut dens i anar fent tassons d'aigua, o fer la mescla més líquida, preparar un litre o més i anar tot cap dins!
L'aigua i l'aport de sucre ens ajudarà a rehidratar el cos, ja que l'alcohol provoca diüresis.
En conjunt és un batut depuratiu, necessari, però no màgic !
En aquests casos la màgia és quedar-se al llit i dormir fins que es passi !
oye, qué bien me habría hecho un batidito de estos el otro día!
ResponEliminaapuntadísimo queda, hala!!
muakssssssss!!!
Mágia no mucha pero sano,... sanísimos!!!
ResponElimina