Fotografia: http://www.healthfitnessrevolution.com/chia-superfood-try/ |
- Tenem àcids omega 3.
- Contingut elevat d'antioxidants.
- Una proteïna amb vuit aminoàcids esencials.
- No té sucre.
- Tenen minerals com ferro i calci
- La quantitat de fibra és un percentatge elevat.
Mezcla de semillas de chia y frambuesa |
És ideal per fer postres ràpides o berenars. Molt bona per nins, per adults, per persones que fan dieta, per moltes coses. Jo he preparat unes postres fresques i refrescants, que no és el mateix! Serà una recepta bàsica. I com sempre començarem amb els
ingredients per ració (*)- Llavors de chia (tres cullerades per ració)
- 1/2 tassa de llet d'ametlla sense sucre per remullar les llavors
- 5 o 6 gerds (congelats)
- 2 glassons
- 2 cullerades de llet d'ametlles.
- Estèvia o xarop d'àgave o mel (si és necessari)
Procediment
Així ho faig i em va bé: pos a un pot hermètic (dels de conserves, reciclant) les llavor i la llet i les mesclo remenant un poc el pot. Guard el recipient a la gelera tota la nit, però amb unes hores seria suficient; per exemple, per fer les postres de després de dinar, ho podria preparar a primera hora del matí. Dins el pot poden estar uns dies.
Quan ho volem menjar, feim la preparació del gerds: Capolar amb la Thermomix o amb la batedora de tassó, els gerds, el gel i les dues cullerades de llet. Jo no hi pos sucre, si és necessari faig servir estèvia o xarop d'àgave. Basta amb uns cops de turbo. Si ho capolau massa es fondrà.
Sols en queda unir les dues elaboracions, més senzill no pot ser! Una textura untuosa i gelatinosa de la chia i la fredor amb el puntet àcid dels gerds,.. Què bo!
Super postre de verano con semillas de chia y frambuesa |
Margalida
Twittear
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada