dimecres, 22 de maig del 2013

Aniversari amb cakepops {Molts d'anys, Caty}

Molts d'anys, Caty !!!

Estimats amics i amigues, i sense ganes de posar-me tràgica vos he de dir: La vida són dos dies i n'hem de gaudir !!!

Què millor que dedicar aquesta entrada a felicitar a la nostra Caty, de Circus Day, i desitjar-li molta sort i salut !




Feia molt de temps que tenia dins el cap fer cakepops, (amb la màquina de Casa) .
Són aquestes boletes de pasta festives, alegres, divertides i bones de menjar. Hi ha persones que les fan amb una pasta de restes d'altres bescuits o coques, mesclats amb alguna substància que fa d'aglutinant: formatge d'untar,... A mi personalment, no m'agraden. Són feixugues i la coca que abans podia ser deliciosa ha perdut tota la gràcia. Preferesc fer una nova recepta, sols per elles i gaudir de l'aroma de recen fet.
Sols necessitava una recepta per a la massa, i he de dir que no m'he complicat molt la vida (per no dir gens)


Senyores i senyors

Madames i monsieurs 
amb tots vostès, els ingredients:


  • 2 ous de Son Boira
  • 1 iogurt de llet de cabra
  • La mesura del iogurt de sucre
  • La mesura del iogurt de l'oli de Mallorca
  • 2 mesures del iogurt de farina d'espelta
  • La ratlladura d'una taronja (*)
  • 1 sobre d'impulsor químic

(*)Recordau que per la ratlladura de la taronja és important que en cerqueu una d'ecològica, perquè és a la pell on s'acumulen els pesticides que fan servir per controlar les plagues del cítrics.

Ho barrejam i ho mesclam, ben mesclat i ho guardam dins una màniga pastissera que ens anirà millor per posar la pasta dins la màquina.
Deixam la massa a la gelera i encalentim la maquineta  Pinzellarem els forats amb un poquet d'oli. Quan estigui calenta, amb la màniga omplirem els forats de la part d'abaix i tancarem. En pocs minuts la pasta creix i omple tot el forat. Quan estiguin cuites les deixarem refredar sobre un reixat



Quan les boletes estan fredes ja ens queda la part més divertida de la recepta: fondre la xocolata al bany maria, ficar els palets, formar les estrelletes de fondant vermell i recobrir les bolletes amb pal de xocolata negra i petites perles platejades.

Estimada, una abraçada ben forta i molta felicitat !

Margalida

2 comentaris:

  1. Oh! preciosa!! quina entrada mes bonica, gràcies de tot cor, a mes les cake pops son tan bones, festives i boniques, estic emocionada, un petonàs guapa <3

    ResponElimina
  2. Estic contenta de que t'hagi agradat !!! Un plaer,.... <3

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...