dimarts, 28 d’abril del 2015

Linguine de musclos i tomàtigues cherry


Pasta, pasta, pasta. D'infinits colors, ingredients i texture, el regal d'orient i Itàlia al món. Avui hem fet una recepta fresca i senzilla per aquests dies que no volem estar molta estona a sa cuina.

Linguine de musclos i tomàtigues cherry!

pasta mejillones


És una recepta molt fàcil i ràpida que dona molt sabor a la pasta, introduint els musclos a la nostra dieta, inclús la dels més petits.

Ingredients:

350g de linguine (se pot substituir per qualsevol altra tipus de pasta)
1.5kg de musclos amb closca
12 tomàtigues cherry
All
Julivert
Sal gruixuda

Procediment

Per poder aprofitar be es temps, primerament posem l'aigua a bullir per fer la pasta. Mentre, col·loquem els musclos a una olla amb dos o tres dits d'aigua per a que s'obrin, els podeu fer nets abans o després, com vos sigui més còmode.

Un cop l'aigua estigui a punt incorporam la pasta, i alhora posem a una paella les tomàtigues, tallades per la meitat o quarts, i les anem sofregint amb oli, sal i julivert. 

Quan els musclos estiguin oberts i mig cuits els incorporem a la paella, i quan estigui la pasta, l'escorrem be i l'afegim també. Deixem els ingredients barrejant cada pocs segons per a que tots els sabors s'entrellacin i ja estarà llest.

Podem afegir una mica més de julivert fresc per decorar i donar frescor al plat.

pasta mejillones

Margalida





2 comentaris:

  1. Ay qué ricos los mejillones, como a buena gallega me apasionan... Esta receta me ha conquistado, facilita, con ese sabor a mar... ¡¡me la llevo!! Un besazo!!

    ResponElimina
  2. que bona proposta reina meva esper que tot be
    AIXO TE UNA PINTASSA
    besades grans

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...