BENVINGUTS
Això era i no era,.... Aquesta és la manera de començar moltes històries i així també s’ha d’iniciar el camí del nostre blog.
Un món ple d'aventures dins la cuina, a l'hort, al mercat i aquí per fer-vos arribar totes aquelles coses que feim i que vos poden interessar. 
Sols aquest objectiu ens crea dues seccions: - Tenim gana!  i 
-La terra és sàvia.

Moltes activitats per tota la família, 
per fer a dins i a fora, amb paciència i amb pressa, junts o sols !
Seccions d'entreteniment  - petits projectes, grans idees.

Visites a altres cuines i altres cuiners - On anam avui a dinar?

Una secció  inclou viatges, hotels, activitats especials per realitzar amb infants petits, amb persones amb discapacitats, de les que podem donar la nostra opinió personal - Viatges i aventures

L'última és la que promou el nom del blog: coc-korikó! Els galls francesos es veu que parlen així. Les nostres gallines fan : coc-coc i aquí sols trobareu receptes d'ous, nostres o d'altres o vostres !!!

D’on surt el nom del Blog ? Resumint molt i molt és la nostra manera d’explicar que malgrat estimam la nostra terra, defensam la nostra cultura i tradicions i lluitam per la nostra llengua, el contacte amb altres cultures ens enriqueix, ens dona perspectiva, ens fa valorar el que tenim.

3 comentaris:

 1. Ara entenc perquè insisties tant en demanar-me com s'expressaven ses gallines en francès i anglès. Molt bona iniciativa, Margalida (i Rosilet).

  Us afegiré a la meva llista de blocs de capcelera.

  Bona sort en aquesta aventura!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Margalida , ja saps el que pens de tu , una profunda admiració ; però el teu ritme tan "coser i cantar " i supos que el del bloc coc-koricó em serà dificil de seguir però saps que tens tot el meu recolzment i seguiment , La llàstima es que no pugui aportar massa cosa.
   Una abraçada

   Elimina
  2. Margalida , ja saps el que pens de tu , una profunda admiració ; però el teu ritme tan "coser i cantar " i supos que el del bloc coc-koricó em serà dificil de seguir però saps que tens tot el meu recolzment i seguiment , La llàstima es que no pugui aportar massa cosa.
   Una abraçada

   Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...