Avui aprofitarem unes verdures "perdudes" per dins la nevera, i un restes de pollastre per fer un plat complet per sopar, per exemple.
Els plats de cullera agraden a tots |
Ingredients
Una branca d'api
Una ceba petita
Una ceba petita
Dues pastanaga
Un porro
Una patata o un moniato
Uns brots de coliflor o un trocet de col
500 grams de carabassa a troços
Una pitrera de pollastre bullida picada amb ganivet
Formatge brie
Una patata o un moniato
Uns brots de coliflor o un trocet de col
500 grams de carabassa a troços
Una pitrera de pollastre bullida picada amb ganivet
Formatge brie
Preparació
El primer serà rentar i tallar les verdures i sofregir-les amb un poc amb oli d'oliva. Taparem l'olla perquè les verdures suïn. No hem de partir de la cuina que no es cremi !Quan passin uns minuts, afegim aigua que tapi les verdures i deixam coure a foc suau fins que la pastanaga es ben cuita.
La textura en aquest moment és espesa. Quan triturem anem afegint aigua, pensau que no volem un puré. El color serà ataronjat perquè els ingredients són blancs o de color taronja.
El pollastre és un aprofitament del dia d'abans, però si no en teniu, podeu fer servir una pitrera que podeu bullir amb les verdures, ous bullits, pernil dolç,...
El formatge li dona molt de sabor al plat i amb la calentor es fon,... Mmmmm Què bo !
Esper que vos agradi
Margalida
Twittear
hoy hacía algo parecido, debí haber puesto un poco de brie para alegrarla un poco más!
ResponEliminaanotado para la próxima!!
requetemuaks!!