dimarts, 14 d’octubre de 2014

L'ou: Video Mario Sandoval


Un vídeo  va arribar a les mans meves l'altre dia per una de les xarxes socials més activa avui en dia, Twitter.,...

fuente:http://restaurantecoque.com/es/
"El trabajo en investigación en Coque es continuo. Los arqueólogos de los sabores tienen como base no para de investigar nunca. Es su base, la exploración de los sabores en la que se encuentran constantemente para encontrar la autenticidad y dar con la mejor materia prima."El cuiner Mario Sandoval i la científica, Marta Miguel treballen junts per aconseguir textures noves, noves possibilitats amb un  producte tan comú i  bàsic com l'ou , una de les proteïnes més sanes i completes que podem trobar. Sempre que siguin de gallines ben alimentades i que viuen en condicions adequades segons les seves necessitats animals. 

Ji, ji... Com els de Son Boira !!

Ja ha parlat l'eco que viu dins meu !!!El cocinero Mario Sandoval y la científica , Marta Miguel trabajan juntos para conseguir texturas nuevas , nuevas posibilidades con un producto tan común y básico como el huevo , una de las proteínas más sanas y completas que podemos encontrar . Siempre que sean de gallinas bien alimentadas y que viven en condiciones adecuadas según sus necesidades . Ji, ji ... Como los de Son Boira !! 

Ya ha hablado la eco que vive dentro de mí !!!No puc més que recomanar que el mireu, són 6 minuts i 


ja em direu què pensau ( Ja sé que és de la marca Pasqual)Vull aprofitar per parlar d'un menú especial que està organitzant 
el restaurant #Bite de Palma, al Portitxol : #cenaaseismanos

Una explosió de creativitat i sabor amb Mario Sandoval#RafaMartín
 i @igortxchef. Una gran oportunitat de veure dos grans Chefs en acció 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...