dissabte, 16 d’agost de 2014

Sushi a la mallorquina

El sushi és un de aquest plats que agrada molt o no agrada,... potser per l'arròs o per el peix cru, ja ho diuen "para gustos, colores"

A casa SI que ens agrada el sushi, de fet quan la petita era menuda, na Núria varem deixar d'anar-hi perque li agradava tant que no tenia mesura i tenia uns mals de panxa espectaculars !!!!

Dons una bona sol·lució és aprendre a fer el sushi a casa, una espècie de sushi, un "sushi a la mallorquina". Començam?

Bullim l'arròs de fer sushi, no és un qualsevol, és especial perque queda més compacte


I després hi afegim unes cullerades de vinagre  d'arròs i mesclam ben mesclat


 Ara ja podem preparar les mans per ficar-les i embrutar-nos!

Necessitam les estoretes de bambú i les alges per fer els rotllets



Possam l'arròs fen un sostre primet, i no hem d'arribat al final de l'alga, per poder enrodillar.

Podem farcir el nostre sushi amb el que més ens agradi, nosaltres hem possat salmó, tonyina, trocs de pasta de peix (vulgar surimi), advocat i cogombre.



Preparam el farcit i el col·locam i poquet a poquet enrodillam  !


Ara veureu una prova de na Núria, perquè vegeu que no és tan difícil,
ella té 13 anys !!




I amb aixó ja no queda molt més,... fer trocets i preparar els plats, tenir la salsa de soja i el washabi i els palets !!!!










Bon profit



                                                                        Margalida

1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...