diumenge, 28 de setembre del 2014

El Jardín de Macarena de Castro

Poder provar el que elaboren els xefs als seus restaurants és un plaer. Ahir vaig tenir el gust de tastar part del que es serveix a "El jardín" al port d'Alcúdia.
Diu na Macarena al seu blog : "Que el comensal se relaje, se despreocupe de todo y se deje llevar por la experiencia gastronómica que le proponemos, este es el objetivo del equipo del Jardín." 


http://www.cocinandoconcatman.com/wp-content/uploads/2013/10/portada1.jpg


Poder probar lo que elaboran los chefs en sus restaurantes es un placer. Ayer tuvimos  el placer de saborear parte de lo que es serve en "El jardín" del  Port d'Alcúdia.
Dice Macarena en su blog : "Que el comensal se relaje, se despreocupe de todo y se deje llevar por la experiencia gastronómica que le proponemos, este es el objetivo del equipo del Jardín." 
Com ja sabeu, el Carrefour del Coll d'en Rebassa vol compartir amb els seus clients unes experiències, de caire molt variat que s'agrupen amb el nom de Aire Mediterraneo (a twiter: @AireMedit i facebook:/airemediterraneomallorca/info ) : Volen unir la gastronomia 
amb les tendències de diseny i moda.

Como ya sabéis, Carrefour del Coll d'en Rebassa quiere compartir con  sus clientes unas experiencias, de carácter muy variado que se agrupan bajo el nombre de Aire Mediterraneo (en twiter: @AireMedit y  facebook:/airemediterraneomallorca/info ) : Quieren  unir la gastronomía con les tendencias actuales de diseño y moda.
Como podéis ver es una chef joven que habla con relajadas palabras y mirada dulda. En todo momento es cercana y participa con la gente; nos trajo dos propuestas

Como podeu veure és una xef, jove de parla relaxada i mirada dolça.  En tot moment propera i participativa, ens va dur dues propostes:Macarena Castro en acción.


Un "Pa amb oli" molt original, que ha sortit d'una inspiració especial, la que sols els xefs poden tenir i la resta del humans gaudim .Un bocado de pan con aceite y tomate especial
Un petit bocinet de pa de forma rodona, cruixent, farcit de tomàtiga madura amb oli, all, sal,.. i amb formatge i fonoll marí !

La gràcia és poder mossegar-la tota d'un mos perquè quan es romp esclata l'interior i es mescla amb els altres productes !!


Un "Pa amb oli" muy oroginal, salido de una inspiración única de un chef: un trocito de pan redondeado y crujiente relleno de tomate maduro con aceite, ajo, sal.. ¡Con queso y hinojo en vinagre!

El segon tast no em va decebre gens: una versió de l'ensaïmada per llepar-se els dits !!Amb pasta crua d'ensaïmada ens va preparar un mil fulls amb crema, codonyat i sobrassada que era un pecat.

El segundo bocado no fué nada decepcionante: ¡una versión de la ensaimada para chuparse los dedos! Con pasta cruda de ensaimada preparó un milhojas con crema, membrillo y sobrasa, ¡Un pecado!

Trabajo de manga pastelera para  rellenar el milhojas


Aquí podeu veure com el seu ajudant, amb la màniga va fent punts entre les làmines de pasta amb la crema, intercalant amb el codonyat i deixant el centre per poder posar un boci de sobrassada.


Crema, membrillos y sobrasada en dos bocados
Com diuen en mallorquí : No saps què menges !!!


Una tarda de dissabte amb regust de Mallorca, de artesania culinària i amics.

en Carrefour del Coll d'en Rebassa.
@moreyasesoria @mamaladiariodec  jo mateixa @sonboira @castro_maca @TeresaSamaniego
No dubteu d'anar al seu restaurant, nosaltres ja hem reservat taula!

Una tarde de sabado con un sabor a Mallorca, de artesania culinaria y amigos.
No dudéis, hay que ir a su restaurante, ¡nosotros ya hemos reservado mesa!


Margalida


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...