dijous, 19 de juny del 2014

Magdalenes de sobrassada i formatge de Maó






Reflexió "Els petits plaers de la vida"

Fotografia de @galletas_Quely. Gràcies, Tomeu Quely !!!





La vida és un camí ple de sorpreses. 





Pots trobar cards, ortigues, càrritx, argelagues, esparregueres,.... 
Tot una col·lecció de plantes que potser tenen flor, potser donen fruits però moltes vegades són molestes i que poden causar molts inconvenients !!



Però també podem trobar molts de moments de felicitat. Silvestres flors que ens animen l'esperit, que ens fan veure la bellesa de les petites coses de la vida.

http://mallorcaencaranoestaperduda.blogspot.com.es
/2010/03/la-zona-del-castell-de-bellver.html


Aquesta és la meva dedicatòria especial per la bona gent de #cenacanalla
Gràcies estimats i estimades, per fer fàcil el camí !!!!


Recepta
Magdalenes de sobrassada i formatge de Maó


Ingredients

100 gr de sobrassada
2 ous de Son Boira
150 gr de farina de blat eco
10 gr de pols màgic (llevat de rebosteria)
75 gr de mantega
40 gr de llet
Formatge de Maó ratllat per decorar
10 g de sucre ( jo morena)
1 pessic de sal
Pebrebó i romaní ( de casa)
Oli ( per untar)


Preparació

Aquests petits tasts els hem fet ( la meva petit xef i jo) amb la màquineta de fer mini magdalenes. No sabeu el profit que li hem tret a la màquina!!


Una meravella! N'hi ha de moltes marques.
També hem fet servir un altra màquina ideal, la Thermomix.

Posam la papallona i els ous, el sucre i la sal 3 minuts a Velocitat 3 i 1/2
Mentre podem afluixar la mantega al micro, textura pomada. Afegim a la Thermomix, la farina, el llevat, la mantega i la llet, el polsim de pebre bó i el romaní (poquet). Batre 1 minut a Velocitat 3.
Llevar la papallona, i mesclar la sobrassada, amb espàtula. Els trocets de la sobrassada podem fer-los a mà. La massa ja està preparada!
Ara ja podem posar les capsuletes i fer els petits tasts!
Quan encara siguin calents, tirar un poquet de formatge per sobre.

Bon profit!!

Margalida




8 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...