diumenge, 25 d’agost del 2013

Quin estiu !

Fotografia de Clara Fernàndez Zuzama, els acantilats del Cap Blanc


L' estiu ja quasi s'acaba i no puc explicar què ha passat amb el meu temps...



Un sempre pensa que a l'estiu,  els dies són més llargs, i pareix que el temps és multiplicarà i podrem fer moltes, moltes coses. Jo, al manco, cada estiu tenc una llista ben llarga de cosetes per fer.



Però, què vos he de contar,...(les penes les guardaré per mi!  Tots tenim temporades millors i pitjors), no he tengut internet a casa sniff, no hem reduït el nostre ritme de feina, pitjor, hem fet més feina que a l'hivern,bufff...  


      Si, he fet fotos! Algunes coses que valien una mica la pena: alguna recepta, alguna fotografia, alguna manualitats, nous gadgets,...


També vull aprofitar aquesta entrada de disculpa per donar la benvinguda als nous amics i seguidores del facebook, m'ha fet molta  il·lusió !!



Margalida


4 comentaris:

  1. Sí, a mi sempre em passava igual tots els estius: feia una llarga llista de coses per fer... Enguany no n'he feta cap i crec que és millor. I això de les penes, és així: la vida és agredolça. I tot passa: les coses molt bones i també les dolentes. Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ainnnsss, M. Antònia, si què ho és la vida de difícil i complicada,... Però en part això ens fa créixer i sortir del nostre caragol !!! A l'estiu, com tothom, els dies són més llargs i a ca meva no ho pareix, perquè les hores tampoc basten... Si te dic la veritat, crec que a l'hivern em ret més. Una, no; dues abraçades!!!

      Elimina
  2. RELAX , CAAAAAAAAAAAAAAAALMA . NO HI HA RES QUE DESTORBI .. ooooooooooooom

    ResponElimina
  3. Marguita.. te telefon i vens! Anam a fer una sortideta. Espera... Millor, te telefon i venc jo! :)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...